perjantai 19. elokuuta 2011

Makeaa mahan täydeltä


Nenä kirjassa -blogin Norkku antoi minulle jo jokin aika sitten blogeja kiertäneen muffinssihaasteen, mutta olen unohtanut vastata haasteeseen. Toisaalta muffinssi sopiikin hyvin nautittavaksi nyt, kun ensimmäinen viikko opettajana on onnellisesti takanapäin ja olen edelleen hengissä, vaikka alkuviikon kaaoksessa alkoi tuntua vähän muulta...:)

Haasteessa on määrä kertoa lempiväri, -ruoka ja mihin haluaisin matkustaa juuri nyt, joten täältä pesee:

Lempiväri: Lempivärini on punainen melkein sen kaikissa sävyissä. Ainoastaan vaaleanpunainen on sellainen väri, joka ei kolahda. Pukeutumisessa suosin aika paljon mustaa, koska siihen on niin simppeli yhdistää muita värejä ja musta on aina muodissa.

Lempiruoka: Tykkään yksinkertaisista perusruuista, joista suosikkejani ovat lasagne sekä lihapullat ja muussi. Muussi varsinkin on tosi hyvää, tilaan sitä aina ravintolassa jos se vain on mahdollista. Aavistuksen vetelä "laitosmuussi" on ehdoton lemppari ja ainoa kouluruoka, jota ikävöin. Viimeaikainen ruokavillitykseni on riisipuuro, söisin sitä monta kertaa viikossa:)

Mihin haluaisin matkustaa: Näitä paikkoja on tosi paljon. Erityisesti Euroopan kaupungit, kuten Pariisi, Praha, Amsterdam, Budapest ja Rooma (sekä muutkin Italian kaupungit) kiinnostavat. Australia voisi olla mielenkiintoinen elämys, ja New Yorkiin haluaisin matkustaa joulun alla; olisi hauska nähdä onko kaupunki samanlainen kuin leffoissa. 
Tunnustus on kiertänyt jo useissa blogeissa, mutta Kirjakeijukainen-blogin  Leinikin vastauksia olisi kiva kuulla.

1 kommentti:

Leinikki kirjoitti...

Kiitos, Susa, haasteesta! Olen vielä vähän pihalla näistä hauskan oloisista haasteista ja vaikka mistä :). Otan haasteen vastaan, sillä rakastan muffinsseja! Ja kuvan muffinsi on juuri sellainen söpöilymuffinssi, että on pakko keittää parasta kahvia, mitä meiltä löytyy. :)

Leinikki