keskiviikko 4. toukokuuta 2011

The Versatile Blogger


Sanna ihanasta Luettua-blogista antoi minulle tämän blogitunnustuksen. Palkintoon liittyy tuttuun tapaan seitsemän tunnustuksen kertominen, joten tässäpä niitä taas tulee:

1. Haluaisin kamalasti matkustella Euroopan kaupungeissa. Mieluisia matkakohteita olisivat mm. Pariisi, Rooma, Praha ja Budapest. Eniten tahtoisin kuitenkin Amsterdamiin, sillä haluaisin päästä katsomaan Anne Frankin Salaista siipeä.

2. Lehtien henkilökohtaista- ja kirjeenvaihtopalstat ovat salainen heikkouteni, sillä tykkään lueskella ihmisten ilmoituksia. Viikon kohokohtia ovat keskiviikko ja lauantai, jolloin pääsen lukemaan paikallisen ilmaisjakelulehden henkilökohtaista-palstaa. Tämä on asia, josta en ensimmäisenä kaikille huutele:)

3. Olen sisäisesti kielipoliisi ja tykkään etsiä kirjoitusvirheitä erilaisista ilmoituksista. Edellä mainitut palstat ovat hyviä tähän tarkoitukseen. Viimeksi löytämässäni hassussa ilmoituksessa joku etsi "tummaa ja tulista romaanimiestä". Valitettavasti kielipoliisi-intoilu ei ulotu omiin teksteihini.

4. En voi sietää telkkarin hääohjelmia. Mielestäni ne ovat tylsiä ja jaksot kopioita toisistaan. En myöskään tajua pareja, jotka kilpaa hinkuvat näihin ohjelmiin.

5. Aurinkolasit kuuluvat kesällä päivittäiseen varustukseeni; en lähe mihinkään ilman niitä. Inhoan sitä, että aurinko paistaa silmiin.

6. En ole mikään kodin ihme ja inhoan siivoamista ja ruuanlaittoa. Jos saisin jostain syystä joskus ihan tosi paljon rahaa, söisin usein ulkona ja palkkaisin siivoojan.

7. Valmistuin pari viikkoa sitten humanististen tieteiden kandidaatiksi. Papereiden saaminen venyi, koska en osannut itse täyttää tutkinnonhakulomaketta. Onneksi yliopistolla on meitä tyhmiä humanisteja varten osaavaa toimistohenkilökuntaa:)

Kiitos Sannalle tästä tunnustuksesta!

Annan palkinnon eteenpäin seuraaville ihanille bloggaajille:

Pienen mökin emäntä/ Sinisen linnan kirjasto
Susa/ Järjellä ja tunteella
Sara/ Saran kirjat
Saraza/ Peldojänöi

7 kommenttia:

Pienen mökin emäntä kirjoitti...

Kiitos tunnustuksesta, Susa - se on ensimmäiseni :).
Piti oikein selvittää, mitä tuo versatile on suomeksi, olen sitä jo muutaman kerran ihmetellyt.

Haaveilen samoista kaupungeista kuin sinä, ja sen lisäksi Brittein saarista kokonaisuudessaan...

Koetan vastata haasteeseen blogissani lähipäivinä, ehkä jo tänään :)

Susa kirjoitti...

Kiitos ♥ Kuittaan palkinnon vastaanotetuksi ja palaan siihen pian blogissani!

Hanna kirjoitti...

Onneksi olkoon kandiutumisesta. :)

Susa P. kirjoitti...

Pienen mökin emäntä, ole hyvä:) Jään odottamaan tunnustuksiasi. Yllättävää kyllä, mutta mua ei oikein Brittein saaret kiehdo, Lontoo ehkä, mutta muuten en ole kiinnostunut matkustamaan Britteihin.

Susa, ole hyvä:) Jään odottamaan tunnustuksiasi.

Hanna, kiitos!

Laura kirjoitti...

"Tumma ja tulinen romaanimies" ;--D Minäkin tykkään lukea näitä seuranhakupalstoja, niistä bongaa välillä kyllä kaikenlaista etsijää ja etsittävää! Mutta vielä enemmän tykkään lukea paikallisen ilmaisjakelulehden Kastetut-palstaa, mitä nimihirviöitä siellä aina onkaan...

Saran kirjat kirjoitti...

Kiitos Susa paljon tästä blogitunnustuksesta! Sain bloggaamisenikin auki taas. Olen nyt vastannut haasteeseesi vähän toisella tavalla, mutta hyvin innostavaa!

Susa P. kirjoitti...

Laura, kiva tietää etten ole ainoa, joka näitä palstoja lukee:) Kastetut-palsta on kyllä myös kiva. Harmi vaan, että täälläpäin vanhemmat antaa lapsilleen niin tavallisia nimiä ettei niissä ole mitään ihmettelemistä.

Sara, ole hyvä:)