tiistai 24. toukokuuta 2011

Päivä 20 – Romanttisin kirja, josta pidän

Olen lyönyt blogiani ja tätä toukokuun haastetta viime aikoina laimin, koska harjoittelu- ja opiskelurumban jälkeen alkoi heti kesätyörumba ja arki näyttää näillä näkymin, jos mahdollista, vieläkin hektisemmältä kuin aikaisemmin. Yritän nyt saada itseäni niskasta kiinni ja viedä tämän haasteen kunnialla loppuun sekä vihdoinkin postailla tänne niitä aiemmin lukemiani kirjoja. Samoin toivon, että ehtisin myös jossain välissä piipahtaa vilkuilemassa suosikkiblogejani, jotka ovat pahasti jääneet kiireen jalkoihin.

Tässä nopsasti pari suosikkiromantiikkakirjaa:

Hömppäosastolla suosikkini on ehdottomasti Helen Fieldingin Bridget Jones - Elämäni sinkkuna. Kolmekymppisen sinkun hölmöilyt jaksavat naurattaa kerta toisensa jälkeen. Bridgetin jatko-osasta en juurikaan tykännyt, mutta tämä uppoa. Kirjasta olen kirjoittanut täällä.

Romanttisista kirjoista ylivoimainen suosikkini on Robert James Wallerin Hiljaiset sillat. Kirja on uskomattoman ihana eikä yhtään siirappinen tai imelä. Juoniselosteen ja muutakin voi lukea täältä.
Lisää kirjapaljastuksia toivottavasti tänään illalla...

4 kommenttia:

Pienen mökin emäntä kirjoitti...

Kivat kirjat olet valinnut! Bridget Jonesit taitavat olla ainoat chiclit -kirjat, jotka olen lukenut. Tykkäsin Ylpeys ja ennakkoluulo -viittauksista :).

Hiljaiset sillat on ihana, katkeransuloinen tarina.

Susa P. kirjoitti...

Pienen mökin emäntä, minua jäi Bridgetiä lukiessa harmittamaan, etten ole lukenut Ylpeyttä ja ennakkoluuloa, koska olisin varmasti saanut siitä enemmän irti juuri noiden viittausten vuoksi. Kiva kuulla, että on muitakin jotka tykkäävät Hiljaisista silloista.

Anonyymi kirjoitti...

Hei!! Kiitos vinkeistä!

Miten koko sivustolle tai romanttisten kirjojen joukkoon ei ole päässyt Stephanie Mayerin Houkutus?

Susa P. kirjoitti...

Ole hyvä! Houkutus ei ole mukana listalla tai sivustolla siksi koska en ole lukenut sitä. Pitäisi kyllä ottaa se lukuun ihan uteliaisuuttani.