maanantai 9. toukokuuta 2011

Päivä 09 – Kirja, jota vastoin ennakko-odotuksia päädyin rakastamaan

Uma Karman Kaiken se kestää on kirja, johon tartuin vain silkasta utelisuudesta. Luin kirjailijan haastattelun joskus sanomalehdestä ja ajattelin, että tuohon kirjaan voisin joskus tutustua, sillä luen mielelläni uusia nuortenkirjoja. Ajattelin kirjaa aloittaessani, että eihän tämä voi tarjota mulle mitään, kun kirja kertoo skeittauksesta ja kahden teinipojan rakkaudesta, mitäs tällainen nuortenkirjaiän ylittänyt täti siitä ymmärtäisi. Syystä, joka ei ole mulle vieläkään selvinnyt, kirja vetosi minuun niin paljon, että hankin sen omaan kirjahyllyn, ja jostain syystä vedän sen esiin aina silloin, kun en esimerkiksi saa unta. En suoranaisesti rakasta kirjaa, mutta jollain ihmeellisellä tavalla se on koukuttanut minut - kaikista ennakkoluuloista huolimatta.

Kirjasta lisää täällä.

4 kommenttia:

Susa kirjoitti...

Luin nyt vasta tuon sun "Minä täällä hei"-esittelysi..ja voi että mua alkoi naurattamaan!! Siis kaimaseni, minullakin on ollut jo vuosikausia haaveena oma divari-kahvila, joka olisi erikoistunut juuri erilaisten, maailmaltakin tuotujen teelajikkeiden tarjontaan ja aina olisi tarjolla jotain tuoretta leivonnaistakin ;)

Susa P. kirjoitti...

Haa, meiltähän löytyy saman nimen ja A-L Härkönen -faniuden lisäksi muutakin yhteistä, kivakiva! Jos pääset toteuttamaan tämän haaveen ennen mua niin kutsu sitten avajaisiin;)

Heli S. kirjoitti...

Kiitos vinkistä! Ihan outo kirja mulle, vaikka hbtl-teemaisia kirjoja olen etsiskellytkin joskus.Oon kyllä saanut tosi paljon hyviä luku vinkkejä täältä, meillä taitaa olla vähän saman suuntainen maku kirjojen suhteen :)Vielä kun muistaisi laittaa vinkit ylös ja ottaa mukaan kirjastoon (ja ehtisi kirjastoon)

Susa P. kirjoitti...

Ole hyvä, Heli! Suosittelen lämpimästi lukemaan tämän. Kiva kuulla, että olet saanut täältä lukuvinkkejä:)