tiistai 24. toukokuuta 2011

Päivä 22 – Omistamani suosikkikirja

Minulla on tapana hankkia kaikki suosikkikirjat omaan hyllyyni, jotta voin palata näihin suosikkeihin koska tahansa. Siksi olikin vaikea valita, mikä omista suosikkikirjoistani on se ykkössuosikkini. Tyydyin sitten lopulta valitsemaan Enni Mustosen kirjat, jotka löytyvät kaikki kirjahyllystäni.

Kirjahyllyni aarre: kaikki Enni Mustosen kirjat

Olen käyttänyt kokoelmani kartuttamiseen aikaa, vaivaa ja jonkin verran myös rahaa, sillä osa kirjoista oli vaikeasti saatavissa, joten siltä osin valinta oli helppo. Jos saisin pelastaa tulipalosta vain muutaman kirjan, nappaisin Mustoset mukaani.

Suosikki-Mustoset

2 kommenttia:

Saran kirjat kirjoitti...

Hieno kokoelma Mustosta sinulla! Minä haluaisin omakseni hankkia nuo Järjen ja tunteen tarinoita kokonaan, kun minulla on vain yksi niistä. Mustoselta en ole muita lukenutkaan. Mitä suosittelisit, kun kiinnostaisi nimenomaan historiallinen romaani?

Susa P. kirjoitti...

Sara, suosittelen sulle Koskivuori-sarjaa (Verenpisara ikkunalla, Ruiskukkaseppele, Kielon jäähyväiset, Metsäkukkia asvaltilla, Unikkoja ikkunassa). Tapahtumat sijoittuvat vuosiin 1917-1969 ja kertovat samalla tavalla kahden eri yhteiskuntaluokkaan kuuluvan naisen ystävvydestä kuin Järjellä ja tunteella -sarja.