tiistai 14. kesäkuuta 2011

Jokakesäinen kirous

Lähdin aamulla pyörälenkille ja samalla reissulla sain idean pistäytyä kirjastossa. Yllätys olikin iloinen, kun huomasin, että jokakesäinen poistomyynti oli alkanut. Minulla on paha tapa menettää malttini poistokirjamyynneissä kun kaikki on niin halpaa: toisin sanoen kahmin sylikaupalla kirjoja, joita en ehkä ikinä lue, mutta kun edullisesti saa etc. Onneksi nyt oli vain vähän rahaa mukana, joten saldo jäi vain neljään  kirjaan, mutta myynnit jatkuvat elokuun puoleen väliin asti, joten vielä on kesää jäljellä tehdä löytöjä. Nämä tarttuivat mukaan eurolla kappale:


Jari Tammi: Suuri kirosanakirja
Minna Canth: Anna-Liisa ja muita teoksia (sis. Työmiehen vaimo, Köyhää kansaa, Hanna, Kauppa-Lopo, Papin perhe ja Anna-Liisa)
Ian McEwan: Ikuinen rakkaus (tähän löytöön olen tosi tyytyväinen)
Sylvia Plath: Sanantuojat

11 kommenttia:

Linnea / kujerruksia kirjoitti...

Oih, olisikohan meidänkin kirjastossa ja olisikohan sielä vielä perjantaina jotain? Hienoja löytöjä!

Olen ihan samaa mieltä, poistomyynnit ovat vaarallisia. Minä sain kerran ottaa lopetettavasta yksityiskirjastosta kirjoja haluamani määrän ja vein kotiin kolme kassillista, mm. kaikki Shakespearen näytelmät..

Norkku kirjoitti...

Ihana otsikko, heti piti klikata ja lukea!!

Meidän kirjastossa on ollut poistomyynti pitkin kevättä, ihmeen vähän olen oikeastaan sortunut. Vaikka joka kerta siinä myyntipöydän ympärillä kuitenkin pitää pyöriä...

Paula kirjoitti...

McEwan on todella hieno löytö - eurolla! :-)

Minä en viime poistomyynneistä löytänyt mitään ostettavaa. Ehkä poistot olivat sillä kertaa laadultaan vain välttäviä. Meillä kirjastossa on kuitenkin tuo ja vie -pöytä kaikille kävijöille, josta otin viimeksi mukaan Erich Segalin Love Storyn. En tiedä, onko tarina muuta kuin kauniinsurullinen - olen nähnyt elokuvan, en koskaan lukenut kirjaa aiemmin - mutta elokuvan musiikkihan on vailla vertaa! Lukiessa voin sitten itse vihellellä tunnaria ;-)...

Laura / Lukuisa kirjoitti...

Tuosta Plathista olen erityisen kateellinen! Olen yrittänyt bongata Plathin teoksia antikvariaateista poistomyynteihin, mutta ei ole onnannut =(

Valkoinen Kirahvi kirjoitti...

Teitpä hyviä löytöjä! Mc Ewanista pidin valtavasti!

Lumikko kirjoitti...

Hyviä löytöjä, etenkin tuo Plath olisi lähtenyt minunkin matkaani, vaikka yritän välttää edes katsomasta kirjaston poistomyyntiin päin :)

Sara kirjoitti...

Moi, minäkin olen tuosta Plathista kateellinen!:) Haluaisin kuulla, mitä pidät hänen runoistaan, jos esittelet joskus blogissasi...

Jonna kirjoitti...

Voih, poistomyynnit ovat pahoja paikkoja... Mutta hienoja löytöjä olet tehnyt! Minä löysin tuon Ikuisen rakkauden kirpputorilta, mutta en ole vielä lukenut sitä. Kyseinen kirjailija ei ole minulle tuttu, mutta häntä ovat monet kehuneet.

Susa P. kirjoitti...

Kiitos kaikille kommenteista! Odotan innolla millaisia Plathin runot ovat, kun niitä on niin paljon kehuttu ja löytämääni kirjaa kadehdittu:) Innolla odotan myös McEwania, koska kirja vaikuttaa hyvältä.

Karoliina / Kirjava kammari kirjoitti...

Oi voi, kyllä olisi kelvannut minullekin etenkin McEwan, mutta myös Canth ja Plath!

Kirjastot ovat vaarallisia paikkoja. Meidän lähikirjastossa on usein poistokirjoja tosi halvalla tai jopa muiden asiakkaiden jättämiä ilmaiskappaleita. Ostan sieltä aika usein, vaikken hirveästi tykkää noista kirjaston teipeistä kirjojen selkämyksissä..

Anki kirjoitti...

Mukavia löytöjä! Meidänkin kirjastossa on tuo poistomyynti heti aulassa, mutta ohitin sen päättäväisesti. :D